AAmerican

Un col·legi americà, una aposta educativa guanyadora

Per què un col·legi americà? Què aporta el currículum americà a l’ensenyament? Com de beneficiós és realment comptar amb professors natius? Aquestes són algunes de les moltes preguntes que li vénen a pares i mares al cap a l’hora de decidir sobre si apostar per un col·legi americà. A Gresol School tractem de resoldre tots aquests dubtes durant les visites personalitzades, sigui responent a qualsevol pregunta o mostrant la metodologia de treball del col·legi. Però també volem donar algunes pistes aquí.

Un col·legi americà com Gresol School ofereix un model d’ensenyament basat en l’americà, el qual es caracteritza per una immersió total en anglès impartit per professors natius. És a dir, la gran majoria d’assignatures s’imparteixen en anglès, la qual es converteix en la llengua vehicular del centre. En el cas d’una institució com Gresol, estudiar a un col·legi americà també significa apostar pel model i la metodologia del Batxillerat Internacional, que va més enllà dels estudis de secundària. Així mateix, també cal destacar que no sols hi ha professors natius, sinó que també existeix un bon nombre d’alumnes internacionals, dotant a aquests centres d’un ambient multicultural ric i interessant des del punt de vista educatiu.

Beneficis del model de col·legi americà

A més dels mateixos beneficis del projecte educatiu de cada centre, com el de Gresol School i la seva aposta per les intel·ligències múltiples i el desenvolupament del talent individual, estudiar un model internacional té múltiples avantatges. Un pla d’estudis americà és una bona opció des del punt de vista pedagògic gràcies a la formació intercultural, amb un impacte positiu en els aspectes cognitius, afectius i socials de l’alumnat.

El projecte americà posa èmfasi en una educació més personalitzada, amb grups d’alumnes més reduïts i augmentant també la interacció entre professorat i alumnat. Així mateix, es treballa molt la participació en classe i el mètode ‘learning by doing’ on la recerca i l’experimentació pròpies són bàsiques en el procés d’aprenentatge. A més, el projecte educatiu d’un col·legi americà està des de ben d’hora centrat en una educació superior, aportant a l’alumnat eines i facilitats per a una millor adaptació a la universitat.

EL MÈTODE AMERICÀ

En aquesta línia, Gresol School imita els punts més beneficiosos del mètode americà, unit a unes instal·lacions de primer nivell, a una zona pròxima a Barcelona envoltada de naturalesa i tranquil·litat. A més, i en concordança amb aquestes instal·lacions, el currículum esportiu del centre permet una àmplia varietat de disciplines esportives a practicar, dirigides també per professionals qualificats. Una aposta clara per l’esport i tots els seus beneficis.

Per tot això, apostar per un col·legi americà com Gresol School és fer-ho per un model educatiu de màxima qualitat. És fer-ho per intentar fomentar tot el talent i creativitat de l’alumnat. És fer-ho per oferir les millors oportunitats als nostres fills i filles.

Leave A Comment