AAAALicia-scaled-970x728 (1)

Ms. Alicia Amate, vocació per ajudar a estudiants

Una de les últimes incorporacions al nostre fabulós equip és Ms.Alicia Amate. Procedent de Barcelona, després de llicenciar-se en Filosofia i Ciències de l’Educació en la Universitat de Barcelona, ​​va començar a treballar amb estudiants que necessitaven ajuda. I, a partir de llavors, no ha parat, adquirint una experiència fantàstica en la docència i convertint-se en una excel·lent professional.

PREGUNTES

Per què volies ser professora?
L’ensenyament és fonamental per a mi. Crec que l’educació és necessària per a les persones, per sentir-se lliures i independents.

Què ha après dels estudiants treballant com a professora?
Escoltar els i les alumnes és necessari per a ensenyar bé. Em van ensenyar a corregir millor, i a entendre millor. Vaig aprendre que les explicacions són millors quan van acompanyades d’exemples. Em van demostrar que creure en ells és important i donar-los diverses oportunitats és fonamental.

Quin creus que és la clau indispensable per a ser docent en aquestes edats?
Has de ser una persona pacient i comprensiva, però també has de mostrar-los les regles, on estan els límits.

Per què treballar en Gresol?
GRESOL International-American School és una oportunitat per a mi. Em permetrà millorar i significa que puc continuar estudiant i aprenent. És una escola on els alumnes són educats i escolten el professor. La seva metodologia és realment interessant.

Què destacaries de la formació impartida en Gresol?
Sóc professora perquè m’agrada ensenyar. M’agrada veure créixer als meus alumnes i veure les seves cares de sorpresa quan entenen el que els expliques. Crec en l’educació.

Leave A Comment