OurTeam_Petra-03

“Cada dia s’apren alguna cosa nova” Ms. Petra Stehle

Ms. Petra Stehle va néixer i es va criar a Nova York. De mare estatunidenca i pare alemany, Ms. Petra sempre va sentir molt d’interès per Europa i la seva riquesa cultural. Es va debatre sobre si mudar-se a Alemanya després de graduar-se de la universitat als EUA, però una vegada coneguda Espanya, li va robar el cor. Va estudiar a Vermont, Educació Infantil i Educació Especial. A més, va cursar un Màster a la Universitat de Vic en dificultats d’Aprenentatge. Ara, fa 2 anys i mig que treballa a Gresol School, formant part del nostre fantàstic equip.

PREGUNTES
Per què vas voler ser mestra?
Volia convertir-me en mestra d’educació infantil perquè volia ser part dels primers passos de l’experiència educativa dels meus alumnes. Secundar-los en els seus primers desafiaments acadèmics.

En la seva opinió, com a professora, quin és l’objectiu més important que persegueixes quan treballa amb nens?
Que s’adonin de les seves pròpies capacitats i es converteixin en aprenents independents.

Què destacaries de la formació impartida a Gresol?
El més destacat de l’educació aquí és que l’enfocament no sols està en l’educació tradicional, sinó que també prepara als estudiants per al món global, en l’educació internacional i dóna suport a aquest aprenentatge amb una àmplia gamma d’acadèmics addicionals per a reforçar el potencial individual de cada estudiant.

Per què recomanaries portar als nens a Gresol?
Rebran una educació internacional, preparant-los a una edat primerenca per al món global.

Leave A Comment