FOTO

HALLOWEEN A GRESOL SCHOOL!

Halloween ha tornat a GIAS amb moltes activitats i diversió per als nostres estudiants. Un Halloween amb més color on els alumnes van lluir fantàstiques disfresses que van mostrar enfront de tot el col·legi a la nostra tradicional Desfilada de Halloween. I, com cada any, va haver-hi premis a la millor disfressa de cada classe. Va ser una elecció realment difícil enguany.

A més de la desfilada, també vam realitzar activitats com Trick or Treating que els nostres estudiants van fer per tota l’escola. També vam tenir una activitat musical per celebrar Halloween. G2, G3 y G4 van oferir alguns concerts tocant cançons com Tiptoe BOO, arranjament de Tardor de la famosa 4 Estacions de Vivaldi i Trolls, Orcs and Goblins.

I, per a acabar, no podem oblidar la visita especial que vam tenir: Maria Castanyera!. Personatge tradicional a Catalunya, La Castanyera va visitar als nostres alumnes d’Early Years i van celebrar la festa local cantant la seva cançó i fent preguntes sobre la seva vida.

Leave A Comment